Glandarius

In ruim 25 jaar heb ik twee Vlaamse gaaien gehad en daar veel plezier aan beleefd. Ik hoop zij ook aan mij en mijn gezin, want zij waren tenslotte gevangenen.
Ik heb altijd geloofd dat zij het prima naar hun zin hadden.

De gaai, hij is tegenwoordig niet Vlaams meer, heeft een slechte naam omdat hij wel eens eieren en jonge vogels rooft, maar zijn rol als bosbouwer is belangrijker. Omdat hij eikels en andere zaden verstopt, draagt hij bij aan het verspreiden van bomen en planten. En hij is natuurlijk erg mooi...

Zijn wetenschappelijke naam is Garrulus glandarius en het laatste deel van die naam leek mij zeer geschikt als bedrijfsnaam.

Logo Glandarius

Meer over Studio Glandarius


Terug naar de homepage

Eenmanszaak
Studio Glandarius is een eenmanszaak.
Ik, Peter C.M. van Herpt, ben eigenaar, directeur en enige werknemer van dit bedrijf: een zzp'er of eenpitter in hedendaags taalgebruik.
Ik ben erg nieuwsgierig en wil eigenlijk alles weten en kunnen, maar omdat dat toch een beetje veel wordt, ben ik me gaan richten op tekenen, schilderen en schrijven.

Autodidact
Hoewel ik veel geleerd heb op de scholen die ik bezocht heb, ben ik toch vooral autodidact. Door zelfstudie en experimenteren heb ik het grootste deel van mijn huidige kennis en kunde verzameld.
Ik ben steeds op zoek naar nieuwe dingen om te leren en uit te proberen. Dat houdt het leven wel boeiend!
Nieuwsgierig naar mijn opleiding en werkervaring? Kijk op mijn LinkedIn-pagina.

Creativiteit
Creativiteit werkt meestal niet als ik alleen maar ga zitten wachten: ik moet voortdurend zoeken en uitproberen. Creativiteit dwing ik af door gewoon hard werken. Maar ik heb ook wel eens geluk en dan gaat het bijna vanzelf...
Door het uiterste van mijn creativiteit te vergen en 'out of the box' te denken, kom ik op nieuwe ideeŽn en inzichten en kan ik het probleem oplossen.
Bij dit alles is de natuur mijn grootste inspiratiebron: nergens vind ik meer kleuren en vormen.

Website
De website van Studio Glandarius zal de komende tijd nog wel eens veranderen. Niet van uiterlijk, al is dat ook nog mogelijk, maar vooral van inhoud, want ik heb nog volop ideeŽn en plannen.
Dus kom nog eens terug!

Met vriendelijke groet,

Peter van Herpt

Terug naar de homepage

© Copyright Studio Glandarius 2012 Webmaster Peter C.M. van Herpt